Welkom bij Celluwell

Celluwell is een medisch-cosmetische leverancier.

Wij bieden u een zorgvuldig samengesteld assortiment van professionele apparatuur en hoogwaardige cosmetische producten. Belangrijk is dat wij als officieel importeur rechtstreeks samenwerken met de producenten en ontwikkelaars.

Onze afnemers zijn (cosmetisch)artsen, dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten . Wij hebben dan ook over de hele linie van de schoonheidsbranche een brede kennis en ervaring opgebouwd.

 

Als huidprofessional wilt u alleen die behandelsystemen die aansluiten op uw visie van esthetiek. Ons gamma van apparatuur, die zowel zelfstandig als in combinatie met elkaar toe te passen zijn, sluit perfect aan op de wensen van uw cliënten binnen de salon, kliniek en praktijk.

Ons doel is om u, op het gebied van kwaliteit en werking, echt onderscheidende en innovatieve technieken te bieden. Professionele trainingen, ondersteuning, begeleiding en een goede service is voor ons vanzelfsprekend.

Voor uw cliënten, veilig met bewezen resultaten. Voor u als specialist, veilig met klinische en wetenschappelijk bewezen technieken.